скільки робочих та святкових днів

з  
по

понеділки :
14
112
вівторки :
14
112
середи :
14
112
четверги :
14
112
п'ятниці :
12
96
суботи :
0
0
неділі :
0
0
робочий час (h):
544
заробітна плата (€):
10880
0
0
0
0
0
13
14
0
0
0
0
1
1
0
Do not take account of public holidays falling on a weekend.
Визначте період

The holidays optimizer:
Maximize the length of your vacations

Поточні настройки

робочий час
заробітна плата

Святкових днів у цьому періоді:

Eerste Kerstdag : 
Tweede Kerstdag : 
Визначте період
..в Netherlands
сьогодні, неділя, 27 вересень, 2020

робочий день : ні (вихідний день)
тиждень : 39 / 52
день року : 271 / 366
робочий день року : 186 / 254
приурочувати (UTC +01) : 01:47
приурочувати :
UTC
-10
Hawaii
13:47 (-1)

UTC
-09
Alaska
15:47 (-1)

UTC
-08
Pacific Time (US and Canada)
16:47 (-1)

UTC
-07
Arizona, Mountain Time (US and Canada)
17:47 (-1)

UTC
-06
Central Time (US and Canada), Mexico City
18:47 (-1)

UTC
-05
Eastern Time (US and Canada), Bogota, Lima
19:47 (-1)

UTC
-04
Atlantic Time (Canada), Caracas, Santiago
19:47 (-1)

UTC
-03
Brasilia, Rio de Janeiro, Buenos Aires
20:47 (-1)

UTC
-01
Azores, Cabo Verde Is.
22:47 (-1)

UTC
+00
Dublin, Edinburgh, Lisbon, London
00:47

UTC
+01
Berlin, Brussels, Copenhagen, Madrid, Paris
01:47

UTC
+02
Athens, Helsinki, Jerusalem, Istanbul, Kiev
02:47

UTC
+03
Moscow, St. Petersburg, Volgograd
02:47

UTC
+05
Mumbai, New Delhi
05:32

UTC
+07
Bangkok, Hanoi, Jakarta
06:47

UTC
+08
Beijing, Kuala Lumpur, Singapore
07:47

UTC
+09
Seoul, Osaka, Tokyo
08:47

UTC
+10
Canberra, Melbourne, Sydney, Vladivostok
09:47

UTC
+12
Auckland, Wellington
12:47

Країна :
Попередньо встановлені конфігурації для вашого регіону:
Regions comparison

робочі дні

UK | DE 
вер.

27
01:47
UTC +01
Калькулятор
Japan
México
Colombia
Venezuela
Argentina
Chile
Australia
South Africa
New Zealand
Israel
Turkey
Portugal
Monaco
Greece
Luxembourg
Working days world map
Deutschland
Poland
Österreich
Belgique
Suisse
Sweden
Denmark
Finland
USA
France
United Kingdom
Norway
Russia
Ukraine
Brasil
India
China
South Korea
Canada
...
з по
дні:
робочі дні:
вихідні
особисті дати:
свята
×
з:
Ранок
Вечір
по:
Ранок
Вечір
робочі дні
робочий час
8h
/день
заробітна плата
/день
Зберегти
Видалити
×






API
контакти
Excel