скільки робочих та святкових днів

з  
по

Поточні настройки

робочий час
заробітна плата

Святкові дні в році 2004 :

Nieuwjaarsdag : 
Goede Vrijdag : 
Eerste Paasdag : 
Tweede Paasdag : 
Koninginnedag : 
Hemelvaartsdag : 
Eerste Pinksterdag : 
Tweede Pinksterdag : 
Eerste Kerstdag : 
Tweede Kerstdag : 
Upgrade your account to remove ads & more
Визначте період
..в Netherlands
сьогодні, четвер, 25 лютий, 2021

робочий день : так
тиждень : 08 / 52
день року : 56 / 365
робочий день року : 39 / 255
приурочувати (UTC +01) : 20:00
приурочувати :
UTC
-10
Hawaii
09:00

UTC
-09
Alaska
10:00

UTC
-08
Pacific Time (US and Canada)
11:00

UTC
-07
Arizona, Mountain Time (US and Canada)
12:00

UTC
-06
Central Time (US and Canada), Mexico City
13:00

UTC
-05
Eastern Time (US and Canada), Bogota, Lima
14:00

UTC
-04
Atlantic Time (Canada), Caracas, Santiago
15:00

UTC
-03
Brasilia, Rio de Janeiro, Buenos Aires
16:00

UTC
-01
Azores, Cabo Verde Is.
18:00

UTC
+00
Dublin, Edinburgh, Lisbon, London
19:00

UTC
+01
Berlin, Brussels, Copenhagen, Madrid, Paris
20:00

UTC
+02
Athens, Helsinki, Jerusalem, Istanbul, Kiev
21:00

UTC
+03
Moscow, St. Petersburg, Volgograd
22:00

UTC
+05
Mumbai, New Delhi
00:45 (+1)

UTC
+07
Bangkok, Hanoi, Jakarta
02:00 (+1)

UTC
+08
Beijing, Kuala Lumpur, Singapore
03:00 (+1)

UTC
+09
Seoul, Osaka, Tokyo
04:00 (+1)

UTC
+10
Canberra, Melbourne, Sydney, Vladivostok
06:00 (+1)

UTC
+12
Auckland, Wellington
08:00 (+1)

Країна :
Попередньо встановлені конфігурації для вашого регіону:
Regions comparison

робочі дні

UK | DE 
лют.

25
20:00
UTC +01
Калькулятор
Japan
México
Colombia
Venezuela
Argentina
Chile
Australia
South Africa
New Zealand
Israel
Turkey
Portugal
Monaco
Greece
Luxembourg
Working days world map
Deutschland
Poland
Österreich
Belgique
Suisse
Sweden
Denmark
Finland
USA
France
United Kingdom
Norway
Russia
Ukraine
Brasil
India
China
South Korea
Canada
...
з по
дні:
робочі дні:
вихідні
особисті дати:
свята:
×
з:
Ранок
Вечір
по:
Ранок
Вечір
робочі дні
робочий час
8h
/день
заробітна плата
/день
Зберегти
Видалити
×





Free account



API
контакти
Excel