скільки робочих та святкових днів

з  
по

понеділки :
50
400
вівторки :
52
416
середи :
52
416
четверги :
51
408
п'ятниці :
50
400
суботи :
0
0
неділі :
0
0
робочий час :
2040
заробітна плата (€):
40800
0
0
0
0
0
52
52
2
0
1
2
2
1
2
Do not take account of public holidays falling on a weekend.
0
0
0
0
0
0
0

The holidays optimizer:
Maximize the length of your vacations

Поточні настройки:
робочий час
заробітна плата

Святкові дні в році 1992 :

Nieuwjaarsdag : 
Goede Vrijdag : 
Eerste Paasdag : 
Tweede Paasdag : 
Koninginnedag : 
Hemelvaartsdag : 
Eerste Pinksterdag : 
Tweede Pinksterdag : 
Eerste Kerstdag : 
Tweede Kerstdag : 
..в Netherlands
сьогодні, п'ятниця, 18 жовтень, 2019

робочий день : так
тиждень : 42 / 52
день року : 291 / 365
робочий день року : 204 / 254
приурочувати (UTC +01) : 20:43
приурочувати :
UTC
-10
Hawaii
08:43

UTC
-09
Alaska
10:43

UTC
-08
Pacific Time (US and Canada)
11:43

UTC
-07
Arizona, Mountain Time (US and Canada)
12:43

UTC
-06
Central Time (US and Canada), Mexico City
13:43

UTC
-05
Eastern Time (US and Canada), Bogota, Lima
14:43

UTC
-04
Atlantic Time (Canada), Caracas, Santiago
14:43

UTC
-03
Brasilia, Rio de Janeiro, Buenos Aires
15:43

UTC
-01
Azores, Cabo Verde Is.
17:43

UTC
+00
Dublin, Edinburgh, Lisbon, London
19:43

UTC
+01
Berlin, Brussels, Copenhagen, Madrid, Paris
20:43

UTC
+02
Athens, Helsinki, Jerusalem, Istanbul, Kiev
21:43

UTC
+03
Moscow, St. Petersburg, Volgograd
21:43

UTC
+05
Mumbai, New Delhi
00:28 (+1)

UTC
+07
Bangkok, Hanoi, Jakarta
01:43 (+1)

UTC
+08
Beijing, Kuala Lumpur, Singapore
02:43 (+1)

UTC
+09
Seoul, Osaka, Tokyo
03:43 (+1)

UTC
+10
Canberra, Melbourne, Sydney, Vladivostok
05:43 (+1)

UTC
+12
Auckland, Wellington
07:43 (+1)

Країна :
Попередньо встановлені конфігурації для вашого регіону:
Regions comparison

робочі дні

UK | DE 
жовт.

18
20:43
UTC +01
Калькулятор
Japan
México
Colombia
Venezuela
Argentina
Chile
Australia
South Africa
New Zealand
Israel
Turkey
Portugal
Monaco
Greece
Luxembourg
Working days world map
Deutschland
Poland
Österreich
Belgique
Suisse
Sweden
Denmark
Finland
USA
France
United Kingdom
Norway
Russia
Ukraine
Brasil
India
China
South Korea
Canada
...
з по
дні:
робочі дні:
вихідні
особисті дати:
свята
×
з: Ранок Вечір
по: Ранок Вечір
робочі дні
Опис *
×






API
контакти
Excel