скільки робочих та святкових днів

з  
по

Поточні настройки

робочий час
заробітна плата

Святкові дні в році 2014 :

Nieuwjaarsdag : 
Goede Vrijdag : 
Eerste Paasdag : 
Tweede Paasdag : 
Koningsdag : 
Hemelvaartsdag : 
Eerste Pinksterdag : 
Tweede Pinksterdag : 
Eerste Kerstdag : 
Tweede Kerstdag : 
Upgrade your account to remove ads & more
Визначте період
..в Netherlands
сьогодні, понеділок, 1 березень, 2021

робочий день : так
тиждень : 09 / 52
день року : 60 / 365
робочий день року : 41 / 255
приурочувати (UTC +01) : 17:01
приурочувати :
UTC
-10
Hawaii
06:01

UTC
-09
Alaska
07:01

UTC
-08
Pacific Time (US and Canada)
08:01

UTC
-07
Arizona, Mountain Time (US and Canada)
09:01

UTC
-06
Central Time (US and Canada), Mexico City
10:01

UTC
-05
Eastern Time (US and Canada), Bogota, Lima
11:01

UTC
-04
Atlantic Time (Canada), Caracas, Santiago
12:01

UTC
-03
Brasilia, Rio de Janeiro, Buenos Aires
13:01

UTC
-01
Azores, Cabo Verde Is.
15:01

UTC
+00
Dublin, Edinburgh, Lisbon, London
16:01

UTC
+01
Berlin, Brussels, Copenhagen, Madrid, Paris
17:01

UTC
+02
Athens, Helsinki, Jerusalem, Istanbul, Kiev
18:01

UTC
+03
Moscow, St. Petersburg, Volgograd
19:01

UTC
+05
Mumbai, New Delhi
21:46

UTC
+07
Bangkok, Hanoi, Jakarta
23:01

UTC
+08
Beijing, Kuala Lumpur, Singapore
00:01 (+1)

UTC
+09
Seoul, Osaka, Tokyo
01:01 (+1)

UTC
+10
Canberra, Melbourne, Sydney, Vladivostok
03:01 (+1)

UTC
+12
Auckland, Wellington
05:01 (+1)

Країна :
Попередньо встановлені конфігурації для вашого регіону:
Regions comparison

робочі дні

UK | DE 
бер.

01
17:01
UTC +01
Калькулятор
Japan
México
Colombia
Venezuela
Argentina
Chile
Australia
South Africa
New Zealand
Israel
Turkey
Portugal
Monaco
Greece
Luxembourg
Working days world map
Deutschland
Poland
Österreich
Belgique
Suisse
Sweden
Denmark
Finland
USA
France
United Kingdom
Norway
Russia
Ukraine
Brasil
India
China
South Korea
Canada
...
з по
дні:
робочі дні:
вихідні
особисті дати:
свята:
×
з:
Ранок
Вечір
по:
Ранок
Вечір
робочі дні
робочий час
8h
/день
заробітна плата
/день
Зберегти
Видалити
×





Free account



API
контакти
Excel